Nyár, Energia, és Egészség

Hogyan Tartsd Magad Frissen a Rekkenő Hőségben?

.

A nyár egyet jelent a bulikkal, nyaralásokkal, és a forró, napsütéses napokkal. Ahogy a hőmérséklet emelkedik, úgy nő a kimerültség kockázata is. De ne aggódj! Összegyűjtöttünk néhány tippet és terméket, amelyekkel megőrizheted az energiádat és egészségedet a legforróbb napokon is.

.

Energikus Kezdetek

Bioheal® Kalcium 500 mg + D3-vitamin + K2-vitamin (70 db)

Bioheal Kálcium D3 K2

.Az erős csontozat elengedhetetlen az aktív nyári tevékenységekhez. Készítményünk kalciumot, D3-vitamint és K2-vitamint tartalmaz, amelyek egymás hatását erősítve járulnak hozzá az egészséges csontozat fenntartásához. A D3-vitamin a vér normál kalciumszintjének fenntartásáért, míg a kalcium a normál hasznosulásáért felel. Tökéletes választás, ha a strandolás vagy a hegyi túrák közben is erős akarsz maradni.

.

Szívügyek

Bioheal® Koenzim Q10 60 mg Szelénnel, E-vitaminnal és B1-vitaminnal (30 db) Bioheal Koenzim Q10 A nyári hőség megterhelheti a szívet. Koenzim Q10 termékünk segít fenntartani a szív megfelelő működését, amely az életkor előrehaladtával csökken. A szerves szelén, E-vitamin és B1-vitamin komplex támogatja a szívedet, hogy bírja a nyári bulik ritmusát.

.

Kifáradás Ellen

Bioheal® Magnézium + B6-vitamin 250 mg szerves nyújtott felszívódású (70 db) Bioheal Magnézium +B6 vitamin 250 mg 70 db A magnézium nélkülözhetetlen a fáradtság és kimerültség leküzdéséhez. Termékünk szerves magnéziumot tartalmaz, amely jobban hasznosul, mint a szervetlen formák. Nyújtott felszívódású, így egész napra energiával lát el. A B6-vitamin segít az idegrendszered normál működésében, hogy a hőség ne tudjon legyőzni.

.

Májad Védelmében

Bioheal® Máriatövis Forte (70 db) Bioheal Máriatövis forte A nyári bulik és fesztiválok során néha előfordulhat egy-egy túlzásba vitt este. A máriatövis májvédő hatása régóta ismert. Termékünk kolinnal, gyermekláncfű- és fokhagyma kivonattal egészítettük ki, hogy a májad mindig top formában legyen. Így bármikor készen állhatsz a következő kalandra.

.

Húgyúti Egészség

Bioheal® Tőzegáfonya Forte (70 db) Bioheal Tőzegáfonya forte

A strandolás és medencézés néha húgyúti problémákat okozhat. Termékünk kiemelkedően magas proantocianidin tartalommal, echinacea és aranyvessző kivonattal segít megőrizni az alsó húgyúti szervek egészségét. A C- és D-vitamin tovább erősíti az immunrendszeredet, hogy ne kelljen aggódnod a fertőzések miatt.

.

Egy Utolsó Tipp!

Ne feledd, hogy a megfelelő hidratáció is elengedhetetlen a nyári kánikulában. Igyál sok vizet, kerüld a túlzott alkoholfogyasztást, és ha szükséged van egy kis extra támogatásra, próbáld ki termékeinket, hogy mindig a legjobb formádat hozhasd, akár bulizol, akár pihensz.

Szóval hajrá, élvezd a nyarat energiával telve és egészségesen!