Fitness5 Inventor kóstolás: színt viszünk a mindennapi edzésedbe

Ha Te is a Fitness5 termeibe jársz nap mint nap, ne lepődj meg, ha megjelenünk egy kis pulttal és megkínálunk egy kis edzés előtti pörgetővel, vagy edzés utáni fehérjével. Alig várjuk a személyes találkozást!

Adódott számunkra egy lehetőség, hogy megmutassuk Nektek kik is vagyunk, mit is kínálunk és éltünk is vele. Így hétfőként egy-egy fitness5 teremben végződik a mi munkanapunk is, mint oly sok kitartó sportkedvelőnek. Itt a lehetőség végre, hogy találkozhassunk veletek.

Hogy milyen termékeket is kóstolhatsz meg egy ilyen találkozás során?

Gondolom ez a kérdés fogalmazódott meg benned, így leírjuk egy pár szóban. Persze, nem szükséges megjegyezned, hiszen a jelenlévő kollegáink mindig nagyon készségesen segítenek és válaszolnak a felmerülő kérdéseidre.

Nagyvonalakban elmondható az összes termékünkről, hogy nem tartalmaznak hozzáadott cukrokat és mesterséges színezékeket, így behozva az étrend-kiegészítők világába egy egészségesebb irányvonalat. Ugyanis hiszünk benne, hogy az egészség a táplálkozással kezdődik.

A teljes vonallal az összetevők maximális hasznosulását céloztuk meg a szervezetedben, így a legtöbb termék (kivéve a desszertek, mert ott a mennyei ízt tekintettük elsőszámú célnak…) tartalmazza az általunk kifejlesztett, speciális felszívódást fokozó Inventor matrix-ot. Próbáld ki hatását és élvezd ki, hogy végre nem okoznak emésztőrendszeri problémákat a hatékony összetevők…

ProFiber eper ízű étkezés helyettesítő

Kezdjük a kis személyes kedvencünkkel, ugyanis ezeken a napokon számunkra is elhúzódik a vacsora ideje, így ne lepődj meg ha suttyomban mi is kortyolgatunk valamit néha a pult mögött. Ő a profiber, amely valódi fagyasztva szárított eperdarabkáival és mennyei epres ízével igazán színt visz a sokszor koplalásnak tűnő diétákba is. 45% fehérjetartalmának és 35% rosttartalmának köszönhetően hosszú ideig megtelíti gyomrodat, így kibírható egy hosszabb étkezésmentes időszak is gond nélkül.

Pressure citrus és cola ízű edzés előtti pörgető

Általában, ha odajössz hozzánk, megkérdezzük, hogy állsz az edzéssel: éppen előtte, közben vagy utána vagy-e, na meg, hogy mennyire bírod a koffeint a napnak abban a késői szakaszában. Ha mindenre megnyugtató választ kapunk, már landol is nálad egy kis pohárka ebből a csodából. Lehetséges, hogy összetételre nem emelkedik ki a többi pörgetőtől, viszont a benne található felszívódást fokozó hatóanyagoknak köszönhetően brutál hatása van, ha egy teljes adagot elfogyasztasz belőle.

Inventor Nutrition kóstoltatás a Fitness5 termekben: szó szerint színes kínálattal

Glutamin narancs ízű aminosav ital

Ha a fitnessteremben töltesz némi időt, biztosan nem először hallasz a glutamin nevű aminosavról és annak jelentőségéről. Ugyan nem esszenciális, mint a BCAA-k, de edzés hatására bizony komoly igény merülhet fel szervezetedben. Tudtad, hogy izmaidban lévő aminosavak 60%-a glutamin? Pedig igaz. Így joggal kerül minden fitness terem kínálatába. Kóstold meg az Inventor Glutamin frissítő narancsos ízét és merülj el vele a nyári hőségben.

Whey protein csoki-, vanília és eper ízben

Ha odajössz hozzánk az edzésedet követően, az első dolgunk megkínálni Téged egy kis (vagy olyan mennyiségű, amennyit csak szeretnél…) fehérjelökettel. Mi nagyon hiszünk a termékeink minőségében, így nagy szeretettel kínálunk meg akár mind a 3 ízzel is, hogy eldönthesd melyik is a kedvenced. Akár 77%-os tisztaságú fehérjéink mennyei íze téged is elvarázsol, főleg edzés után, amikor alig várják izmaid a felfrissülést és az aminosav utánpótlást. Bár azt nem mindig tudjuk ott helyben megmutatni neked, de sütikben és akár zabkásában is kitűnő ízesítőanyag is lehet. Ráadásul mondani sem kell milyen szinten hozzájárul a desszerted fehérjetartalmához is…

Vegán fehérje csoki ízben

Ha nyitott vagy a vegetáriánus táplálkozás irányába, esetleg úgy is táplálkozol, akkor Neked találtuk ki a vegán fehérjénket, ami a maga barna rizs és borsó fehérje tartalmával minden szükséges aminosavat tartalmaz, ami az edzés utáni regenerálódáshoz szükséges lehet. Ráadásul mi is imádjuk, nem feltétlenül az összetétele miatt, hanem mert nagyon finooom… Ha szereted a borsó ízét, akkor ezt a furcsa csokis shake-et is imádni fogod.

Desszertek

Sajnos nem minden helyszínen tudunk desszerttel szolgálni, de igyekszünk néha meglepetésekkel szolgálni. Illetve, ha szerencséd van és sikerült elég ideig pihentetnünk a hűtőben a profibert, akkor pudinggá dermed a benne található vízben oldható rostoknak köszönhetően, így meglepően finom, desszertszerű állaga lesz. Azért kollegáink azon dolgoznak, hogy meglephessenek egy pár falat finom palacsintával, esetleg muffinnal.

Ingyen palacsinta a Fitt Nyári Alaktuning csomaghoz

Meglepetések

Több okból is megéri, ha meglátogatod pultunkat. Nem csak a finom étrend-kiegészítők miatt, hanem mert megjutalmazzuk érdeklődésedet pár ajándékkal is. Számtalan kedvezmény vár rád, így megéri „betérni” hozzánk egy kortyra.

Helyszínek pontosan:

Következő helyszín:

További helyszínek egyeztetés alatt… Értesülhetsz az elkövetkezendő eseményeinkről is, ha követsz minket instán, vagy facebookon.

Reméljük személyesen is találkozunk!