Inventor Nutrition Vegan Protein rizs és borsó fehérje italpor - csokoládé (30 g)

Barna rizs-és borsófehérjét, valamint inulintcsipkebogyó portB6-vitamint, és Bioperine®-t tartalmazó italpor, édesítőszerrel. A fehérje hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához, így fogyasztása javasolt sportolóknak és diétázóknak. Segítségével ízletes, hozzáadott cukor mentes, vegán csokoládé shake készíthető. Kövess minket és további tippeket adunk a felhasználásra!

Jelenleg az oldalon a termékek megvásárlási lehetősége szünetel!

Ár

320 Ft

Valami jó megoldásra vágysz vegánként az edzés utáni fehérjepótlásra? Esetleg laktózérzékeny vagy, de nem szeretnéd nélkülözni a szervezeted számára nélkülözhetetlen, esszenciális aminosavakat? Van számodra egy kitűnő javaslatunk.

Az Inventor Nutrition Vegan Protein 76% színtiszta növényi fehérjét tartalmaz. Azt a kitűnő eredményt, hogy ezen kizárólag növényi termék fogyasztása során egyik esszenciális aminosavból sem szenvedsz hiányt: a barnarizs és borsó fehérje koncentrátumok vegyítésével értük el. Tehát segítségével könnyen, kényelmesen és gyorsan hozzájuthatsz mind a kilenc, szervezeted számára nélkülözhetetlen aminosavhoz, amely ezáltal hozzájárul az izomtömeg fenntartásához, illetve akár növekedéséhez is.

Érdekel, hogy mivel szeretnénk még hozzájárulni, hogy a lehető legnagyobb fejlődést érhesd el termékünkkel? 

Igyekeztük még hatékonyabbá tenni az elfogyasztott tápanyagok felszívódását azzal, hogy kiegészítettük a terméket az Inventor Matrix speciális hatóanyagaival.

Vegyük tehát szemügyre őket egyesével:

  • Először is a Bioperine®, amely a feketebors egy speciális, magas minőségű, 50:1 arányú kivonata.Tehát hatóanyag tartalma megfelel az ötvenszeres mennyiségű porőrleményének. Fogyasztása segít a természetes emésztési funkciók fenntartásában, illetve hozzájárul a tápanyagok, növényi hatóanyagokjobb felszívódásához. Így persze, hogy jól megérdemelt helye van az Inventor nutrition termékeiben.
  • Ha az egészséges táplálkozás foglalkoztat (és ebben biztos vagyok, hiszen most is minket olvasol), biztosan nem először hallasz az élelmi rostok jótékony hatásairól. Olyan összetett szénhidrátok, melyek fogyasztása során nem feltétlenül Téged, hanem a benned élő jótékony probiotikumokat táplálják, ezzel Téged és emésztésedet is egészségesebbé téve. Tehát mi sem tehettünk mást, mint hogy inulinnal egészítettük ki termékünket, ami a cikóriából származó, vízben oldódó rost.
  • Mit is mondjunk a B6-vitaminról? Az Inventor Nutrition termékeibe elsősorban azért került bele, mert hozzájárul a normál fehérje és glikogén anyagcseréhez. A glikogén a szervezet által raktározott szénhidrát forma, amelyhez oly nagy előszeretettel nyúl, abban az esetben, ha energiára van szüksége a megerőltető edzések során. 
  • A csipkebogyó kivonat segít támogatni az emésztést, így jó hasznodra válhat a diéta vagy akár szimplán az egészséges életmódod során.
Minden leírt információ mellett bizonyára számodra is fontos, hogy jól érzed magad és finomakat étkezz, mindezt úgy, hogy közben jót is tegyél magadnak és főleg egészségednek. Ehhez szeretnénk mi hozzájárulni termékeinkkel.