Hogyan számoljunk le az apatesttel?

Álljon itt 7 tanács, ami visszahozhatja neked a már régi, kopottas polaroid fényképezőgépeddel készített képeken szereplő formádat. Tudod miről beszélek, ugye? Hát persze, hogy tudod, biztos megvannak még valahol azok a képek, valamelyik porosodó fotóalbumban, amik még a középsulis aranyidők alatt készültek. Nyári kalandok, táborozás a Balatonparton...

De most nem is a szaftos részletek a téma, hanem hogy azóta mi is történt. A focicsapat már nem jár össze minden péntek este egy jó meccs erejéig, de ha igen akkor is a labdán kívül már nem nagyon mozog senki úgy igazán. A mindennapos munka mellet meg épp, hogy a családra marad elég idő. Ennyi tennivaló közt az egészségre és a sportolásra nem nagyon marad se energia, se idő és hát igen, ez bizony a fürdőszobai mérlegen is meglátszik, de ami fájdalmasabb a tükörben is igencsak elszomorító látványt nyújt az a kikerekedett pasas, aki szembenéz veled. NA DE IDEJE EZEN VÁLTOZTATNI! 
Jöjjön is a 7 apró életmódbeli változtatás, aminek eredményeképp újra egy elégedett kacsintást dobna a múltbéli tinédzser éned.

1. Emeld meg egy kicsit a fehérjebeviteled: A fehérje az izom építőanyaga, tehát ha izmosodni szeretnél, akkor nélkülözhetetlen számodra. Az a helyzet, hogy a fogyásban is ez lesz a legnagyobb segítséged. Hiszen ha nem viszel be elegendő fehérjét, a kalóriadeficitnek hála elsőként az izomzatot fogja elégetni a szervezeted, és csak utána nyúl a zsírokhoz. Tehát érdemes jó sok fehérjeforrással táplálnod a testedet, az optimális kb. testsúlysúlyod grammonkénti kétszerese. Azaz, ha mondjuk 80 kg vagy, akkor olyan 160 gramm lenne a legideálisabb. Tökéletes fehérjeforrások pl. a soványabb húsok, tojás, hüvelyesek, túró. Ha nehéznek érzed ezt a mennyiségű fehérjebevitelt elérni (és hát, ami azt illeti tényleg elégé nehéz), jó opció lehet egy fehérjeturmix is. Kattints és gyűrd le az apatestet minél előbb.

2. 10x10x10: Reggel, este vagy amikor van 10 perced (annyi mindenkinek van...) csinálj 10 perc alatt 10x10 fekvőt, 10x10 lábemelést, és 10x10 guggolás.

3. A séta nem ellenség: 5 percre van autóval? Amire kiállnál a garázsból, gyalog már megtetted. Pont előtted csukódott be a villamos ajtaja? Amire kidühöngöd magad, már a következő megállóban lehetnél sétálva. És persze fárasztó az a sorban állás a liftre várva, válaszd inkább a lépcsőt helyette. Ha életmóddá válik, már meg se kottyan.

4. A futás pedig egyenesen a legjobb barátod: Hidd el egy esti kocogás után olyan érzésed lesz, mintha újjászülettél volna. Ebben a jó időben pedig vétek nem kimozdulni egy kicsit a lakásból.

5. Egyél egy meghackelt palacsintát: Biztos vagyok benne, hogy palacsinta néven egy jóladag túróval töltött finomság képe van előtted, amit még valószínűleg a mama prezentált először a gyermekkorodban. Ment a rekorddöntögetés ki mennyit bír megenni, igaz? Idézzük fel ezt a szép emléket, csak ezúttal cseréljük le a hozzávalókat, búzaliszt helyett zablisztre, a hagyományos cukrot energiamentes édesítőszerre. Ha nincs kedved tésztát kevergetni, meg nehéznek is tartod eltalálni az optimális összetételt, akkor itt találsz egy pikk-pakk elkészíthető Inventor palacsintaport.

6. Segíts a családnak a házimunkában! Bizony elég sok zsírt éget ez a kedvesség. Emellett biztos vagyok benne, hogy a jutalom sem marad el, így dupla legyet üthetsz egy csapásra. A kertészkedés is házimunkának minősül. Arról nem is beszélve, hogy ha valami ehető gyümölcsöt, zöldséget ültetsz, mennyire meghálálja magát a saját kertben érett vacsora. Így ez sem kis haszon a diétád szempontjából.

7. Igyál sokat! Maradj hidratált, főleg ebben a melegben! De nem, nem alkoholt, főleg nem sört. Na jó persze mértékkel azért azt is lehet. Amellett, hogy a táplálkozás előtt fogyasztott folyadék segít, hogy kevesebb kalóriát juttassunk a szervezetünkbe, még egy kutatás bizonyította azt is, hogy a megfelelően hidratált egyének testtömeg index-e alacsonyabb. Bármikor, ha megkívánnál valami kis „édeset”, előbb igyál meg egy pohár energiamentes italt és gondold újra. Meglásd: tízből kilencszer csak szomjas voltál. Remek alternatíva az italfogyasztásra a BCAA italpor, főleg, ha a fejlődésedet is akarod szolgálni egyben. Nem csak finom frissítő így a nyár közepén, hanem a szervezeted számára nélkülözhetetlen aminosavakat is tartalmaz, ami segít az izomépítésben és diétában egyaránt.

Ha nagy eredményt szeretnél elérni a testátalakulásodban és komolyan gondolod az életmódváltást, akkor kezdetben muszáj lesz legalább ezt a néhány tippet megfogadnod és betartanod. Nagy segítségedre lehet még a kifejezetten anti daddy body átalakító csomagunk, ami tökéletesen beilleszthető a mindennapokba, és hatalmas segítséget nyújt ahhoz, hogy elérd vágyott fizikumodat. 
Ha eddig eljutottál, akkor valószínűleg komolyan gondolod, ezért szeretnénk meglepni a csomag mellé egy ajándék Inventor Compact Shakerrel és egy 15%-os kuponnal is a csomag árából. Ezt a kuponkódot használd a vásárláskor => daddybody15